Tehnician proiectant - echipamente editie/plottare

  • Anunt expirat!
BUCURESTI,
Constructii

Detaliile jobului

Tip
Experienta necesara Middle
Oferta financiara
Alte beneficii
Descriere EUROCERAD INTERNATIONAL este o societate cu capital privat, 100% romanesc, fiind una dintre companiile de top din domeniul constructiilor in Romania.

Incepand din anul 2009 ne reprezentam cu succes pe piata romaneasca oferind solutii si servicii de proiectare in infrastructura rutiera, constructii civile, industriale si agricole, dirigentie de santier, consultanta si management de contract la cele mai inalte standarde de performanta.

Serviciile pe care le oferim in domeniul constructiilor sunt inglobate intr-o politica de dezvoltare consistenta, avand la baza valorile care ne definesc: onoare, familie, siguranta, integritate si respect.
Responsabilitati Stabileste impreuna cu sefii de proiecte(manager de proiect) graficul/etapizarea/prioritizarea pentru urmatoarele activitati ce cad in sarcina lui: modificari documente in programe de editare, printare/plotare, taiere la format, pliere si indosariere a documentatiilor necesare predarilor proiectelor in curs.
Se ocupa de aprovizionarea cu materiale specifice printarii: hartie, role, cartusuri, dosare, bibliorafturi.
Asigura functionarea tuturor dispozitivelor de printare: imprimante, plotere, faxuri, ect.
Realizeaza evidenta portofoliului de proiecte, intocmeste si urmareste graficele de predare cu ajutorul arhitectilor, inginerilor si managerilor de proiect.
Identifica lipsurile şi neconcordanţele din documentaţiile ce trebuiesc printate, solicitând, după caz, completarea, modificarea sau remedierea inadvertenţelor tehnice şi procedurale.
Cerinte Studii superioare in domeniul tehnic
Constituie un avantaj - programe de specialitate (autocad);
Sa detineta bune abilitati de comunicare si sa aiba capacitatea de a gestiona situatiile aparute in relatia cu echipa;
Sa fie resposabil, implicat, deschis la lucruri noi.
Limbi straine
Absolvent al