Screening de CV-uri

 

 

ANR ofera companiilor un serviciu unic pe piata din Romania si anume serviciul de administrare si screening de CV-uri. ANR pune la dispozitie un consultant companiei intersate de acest serviciu.

Majoritatea companiile in momentul in care lanseaza o campanie de recrutare (publicare de joburi in site-urile de joburi, social media sau participarea la targurile de joburi) se confrunta cu un volum foarte mare de aplicanti. Urmare a acestei campanii conduce la o munca foarte dificila pentru persoana din departamentul de resurse umane sau persoana abilitata sa se ocupe cu screening de CV-uri. De cele mai multe ori se pierde foarte mult timp sau se prefera angajarea unei persoane in departamentul de resurse umane. 

Cum lucram:

-          Compania ne pune la dispozitie intr-un cont cloud baza de aplicanti. (Din contul creat A.N.R. are posibilitatea de a vizualiza CV-urile unul cu unul);

-          Un consultant ANR se va ocupa de screening de CV-uri dintr-o perspectiva extrem de obiectiva. Consultantul A.N.R. este in primul rand un specialist in recrutare si mai apoi un consultant in consiliere in cariera.  El va urmareste strict profilul candidatului ideal cautat impreuna cu preferintele angajatorului lasand la o parte propriile pareri sau opinii si bazandu-se eventual doar pe informatiile obtinute anterior in lucrul pe pozitii similare;

-          Consultantul livreaza o lista de CV-uri care corespund cerintele solicitate de catre compania .dvs;

-          Consultantul A.N.R. la solicitarea companiei poate sustine si primele interviuri asta pentru a limita pe cat posibil pierderea de timp cu candidatii care nu corespund din diverse aspecte relevante pentru postul cautat: adaptabilitate, comunicare, creativitate, integritate, abilitati de conducere, comportamental, e.t.c.

Alege pachetul care

ti se potriveste


Pachetul ANR P1

200


Pachetul ANR P2

800


Pachetul ANR P3

2000


FILTRE

Numarul de filtre

urmarite de ANR


4

 

 


8

 

 


Nelimitat

 

 


CV-uri

Numarul de CV-uri care 

vor beneficia de screening-ul ANR


200

 

 


800

 

 


2000

 

 


DURATA DE EXECUTIE


2 zile


4 zile


8 zile


 

COST

 
200 euro 600 euro 1000 euro

 

In masura in care propunerea noastra v-a suscitat interesul, va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare si asteptam un raspuns din partea dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile noastre, va rugam sa ne contactati la: marius@recrutori.com / 0754.470.051.