Termeni si conditii

 

TERMENI SI CONDITII 

privind utilizarea site-ului “http://www.anrjobs.ro

 

“ANRJOBS”, http://www.anrjobs.ro ( denumit in continuare “anrjobs ” ), este creat si administrat de Asociatia Nationala a Recrutorilor.

Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de “anrjobs, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

Va rugam sa verificati periodic aceasta rubrica pentru a fi la zi cu toate modificarile termenilor si conditiilor Asociatiei Nationale a Recrutorilor.

Continut:

1.      Protectia proprietatii intelectuale;

2.      Utilizarea continutului “anrjobs”;

3.      Confidentialitate;

4.      Inregistrare, parole si responsabilitati;

5.      Protectie cont utilizator (Pentru Absolventi sau Pentru Companii);

6.      Suspendarea accesului la cont;

7.      Modificari aduse “anrjobs” si/sau www.recrutori.com;

8.      Lipsa garantiei si declinari de raspundere;

9.      Forta majora;

10.  Diverse;

11.  Lege aplicabila si jurisdictie.

Termenii prezentului document au fost actualizati la data de 04.04.2013.

 

1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul “anrjobs  (precum si orice alt material avand legatura cu Asociatia Nationala a Recrutorilor) trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut anrjobs”) , apartin “anrjobssi colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea Asociatiei Nationale a Recrutorilor sau colaboratorilor sai, care detin un drept de proprietate intelectuala asupra sectiunii respective de continut a “anrjobs. De asemenea, este interzisa reproducerea, in orice fel, integral sau partial, a informatiilor cuprinse in CV-urile Absolventilor, in anunturile de recrutare ale Companiilor, fara acordul scris si prealabil din partea Asociatiei Nationale a Recrutorilor.

 

2. Utilizarea continutului “anrjobs”

 

Puteti copia si printa Continutul “anrjobsdoar pentru folosinta dvs. si a Companiei dumneavoastra, potrivit scopului pentru care v-ati inscris in “anrjobs”. Cu expectia celor spuse mai sus, continutul “anrjobs  nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari. Actiunile de tipul celor descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Asociatiei Nationale a Recrutorilor:

 

a. reproducerea sau stocarea Continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt site, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei;

b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;

c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Asociatiei Nationale a Recrutorilor asupra Continutului.

 

Orice utilizare a continutului “anrjobs in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa!

 

Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de e-mail: contact@recrutori.com.

 

3. Confidentialitate

 

Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre “anrjobs  va fi folosita doar in concordanta cu termenii  prezentului contract.

 

4. Inregistrare, parole si responsabilitati

 

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul “anrjobs, va obligati sa  furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului;

Asociatia Nationala a Recrutorilor  va verifica corectitudinea codului fiscal inregistrat pe site-ul Ministerului de Finante, www.mfinante.ro

Pentru persoane juridice, Compania are obligatia de a transmite informatii reale, denumire, adresa, e-mail, telefon, nume si prenume persoana de contact si cod fiscal.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Asociatia Nationala a Recrutorilor are dreptul sa suspende sau sa blocheze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

De asemenea, Asociatia Nationala a Recrutorilor nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. De aceea, Asociatia Nationala a Recrutorilor nu raspunde in niciun mod cu privire la informatiile si datele postate, difuzate sau transmise de catre utilizatorii sai. Daca i se solicita de catre un utilizator, poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate.

 

Utilizator Pentru Absolventi

“anrjobseste un site de recrutare online care va acorda posibilitatea de inregistrare a propriului CV in baza noasta de date, dupa cum urmeaza:

1. Va puteti inregistra si completa un formular - CV in baza noastra.

2. Puteti face cautabil CV-ul catre terti (persoanele care solicita “anrjobs pentru serviciul de cautare in CV-uri) care au acces la baza noastra de date si care vor avea acces la CV-ul dvs. Daca  vor dori, acestia va vor solicita accesul la datele dvs. de contact si veti putea fi contactati de catre ei.

Incercam sa limitam accesul la baza noastra de date doar angajatorilor.

3. Puteti face cautabil CV-ul dumneavoastra pe internet, prin retelele si serviciile de cautare de tipul Google.com, search.yahoo.com si altele. CV-ul dumneavoastra va fi disponibil catre aceste motoare de cautare, precum si catre altele, fara insa ca datele dumneavoastra de contact (nume, email, telefon, adresa) sa fie disponibile pe aceste motoare de cautare.

4. Avand in vedere ca "anrjobs" este creat pentru facilitarea obtinerii de locuri de munca conform pregatirii pe care o aveti este necesar ca, in termen de cinci zile de la data activarii contului, sa va completati, corect si complet, CV-ul din baza de date. In caz contrar ANR isi rezerva dreptul de a dezactiva contul. 

5. Puteti sterge CV-ul dumneavoastra din baza noastra de date oricand.

 

Informatiile din CV-uri pot fi divulgate doar in urmatoarele situatii:

 

·        de catre candidat in momentul aplicarii la un job postat pe site-ul “anrjobs;

·        cand o Companie va solicita accesul la datele dvs., corespunzator criteriilor de cautare, doar daca dumneavoastra acceptati cererea de conectare.

Unele companii, care au ales sa isi faca publice anunturile de recrutare prin intermediul “anrjobs, pot intelege ca este mai simplu sa prezinte o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Prezentele reguli impun corectitudine din partea angajatorilor, insa nu toti utilizatorii inteleg sa respecte regulile. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste anunturi inainte a merge la un interviu, de a va angaja sau de a realiza o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau ale unor terti. Va rugam sa ne contactati in situatia in care aflati de existenta unor astfel de anunturi.

 

Utilizatori Pentru Companii

“anrjobs”  va asigura accesul pe baza de parola la contul special creat pe site-ul http://www.anrjobs.ro. Prin intermediul “anrjobs”, dumneavoastra puteti selecta candidati in vederea angajarii in cadrul Companiei dumneavoastra.

Selectarea se poate face in urmatoarele moduri:

1. Alegeti sa publicati un anunt de recrutare (job). Anunturile vor fi afisate pe http://www.anrjobs.ro, pe o perioada de 30 zile, fara costuri.

Companiile au dreptul de a publica un numar nelimitat de anunturi. Oferta este disponibila doar firmelor inregistrate pe site-ul http://www.anrjobs.ro, care completeaza in mod corect si complet datele de inregistrare.

Anunturile pot fi publicate numai in numele Companiei inregistrate pe http://www.anrjobs.ro

In acest caz, acceptati si sunteti de acord cu faptul ca veti respecta regula bunei credinte atunci cand concepeti si publicati anuntul de recrutare. Astfel, va obligati sa nu publicati anunturi incomplete, incorecte, sa nu conditionati ulterior selectia candidatilor decat de acele reguli prezentate in anuntul de recrutare publicat in “anrjobs”, etc. In situatia in care nu veti respecta aceste reguli, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca Asociatia Nationala a Recrutorilor are dreptul de a restrictiona accesul la serviciile sale acelor utilizatori care incalca prevederile prezentului accord.

2. Alegeti sa cautati CV-uri ale unor candidati in baza de date “anrjobs”. Puteti cauta prin TOATE CV-urile din baza de date. Puteti vizualiza oricate CV-uri, dar fara datele de contact ale candidatilor. Pentru vizualizarea acestora solicitati accesul detinatorului de CV, conform platformei pusa la dispozitie de ANR.

In toate cazurile intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca nu veti folosi datele cuprinse in CV-urile candidatilor decat pentru scopul unic de recrutare de personal pentru compania care a publicat anuntul de recrutare.

Unii candidati care au ales sa isi introduca CV-urile in baza de date a “anrjobs”  pot intelege ca este mai simplu sa prezinte o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste CV-uri inainte de a face o angajare, o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau ale unor terti. Va rugam sa ne contactati in situatia in care aflati de existenta unor astfel de CV-uri.

 

Publicarea CV-urilor / Anunturilor de recrutare prin intermediul “anrjobs”

 

Asociatia Nationala a Recrutorilor  va poate pune la dispozitie platforma de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori (CV-uri, Anunturi recrutare, etc,), denumite in continuare "Anunturi". In ideea in care "anrjobs" este dedicata tinerilor absolventi de studii superioare si companiilor care ofera locuri de munca in Romania, ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge sau muta acele Anunturi sau CV-uri  care nu sunt in concordanta cu acesta conditie sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori. 

Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul Anunturilor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformelor de comunicare puse la dispozitie de ANR este supusa urmatoarelor limitari:

·        Anunturile publicate trebuie sa fie complete, continand toate informatiile sau conditiile aflate in legatura cu anuntul;

·        Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de Anunturi care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri si servicii;

·        Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor ANR, la niciun fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicare puse la dispozitie de ANR sau prin intermediul altor mijloace de comunicare;

·        Nu puteti publica, transmite sau face referire in niciun fel la Anunturile care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la Anunturi care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea "confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la Anunturi care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.

·        Nu puteti publica, transmite sau face referire in niciun fel la Anunturi care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, discriminatorii sau care incalca in orice fel drepturi ale tertilor sau prevederi legale;

·        Nu puteti publica, transmite sau face referire in niciun fel la Anunturi care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea anrjobs sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software);

·        Nu puteti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membri ANR, decat cu scopul unic si direct de a recruta personal pentru compania dumneavoastra;

·        Nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la platformele de comunicare puse la dispozitie de ANR;

·        Nu puteti publica, transmite sau face referire in niciun fel la mesaje a caror sursa este ascunsa;

·        Nu puteti publica materiale pe care ANR le considera ca fiind neadecvate, data fiind nerespectarea prezentului acord. Nu este necesar a exista o motivatie in acest sens.

 

Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicare sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi ANR pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.

Unii utilizatori pot intelege ca este mai simplu sa incalce regulile statuate in acest acord, si, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste mesaje pentru a face o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti. Imaginea prezentanta de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.

 

5. Protectie cont utilizator (Pentru Absolventi sau Pentru Companii)

 

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul “anrjobs”  este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. ANR nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati  iesire din contul dvs. in contul de utilizator al “anrjobs”, la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in “anrjobs”.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public (in cafenelele internet, spre exemplu).

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati ANR in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. ANR nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

Din pacate, nicio transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, ANR nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam, asadar, ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc. Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator.

 

6. Suspendarea accesului

 

ANR poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul “anrjobs”  sau la o parte a acestui continut. In acest sens, ANR poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de catre beneficiari, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv sau fara motiv. ANR poate, de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

In cazul acesta, se vor aplica, acolo unde este cazul, prevederile punctului 5 al prezentului document. In cazul restrictionarii accesului utilizatorilor de servicii platite, acestia inteleg si sunt de acord ca singurele pretentii pe care le vor putea formula impotriva ANR se limiteaza la restituirea partii de tarif corespunzatoare perioadei restrictionate.

 

7. Modificari aduse “anrjobs”

 

ANR isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, ANR isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

 

8. Lipsa garantiei si declinarii de raspundere

 

ANR nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a caracterului corect, complet si actual al informatiilor prezentate in CV-urile Absolventilor si anunturile de recrutare postate de companii, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sa. ANR nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de ANR, chiar daca ANR va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

ANR nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite, pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site-urile “anrjobs”  sau “www.recrutori.com” nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

 

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere Asociatia Nationala a Recrutorilor pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

 

9. Forta Majora

ANR, afiliatii sau furnizorii de informatie catre ANR nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa ANR. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la ANR, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele ANR, erorile de operare, greva, etc.

 

10. Diverse

 

Schimbarea termenilor prezentului acord

ANR este indreptatita, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Va recomandam sa recititi acest document cu periodicitate, astfel incat sa fiti la curent cu toate modificarile aduse acestuia. Accesul in “anrjobs”  si folosirea serviciilor noastre implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

 

De asemenea, unele servicii oferite de ANR pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Parti ale continutului inclus in “anrjobs”  sau “www.recrutori.com”  pot sa fie furnizate de terte persoane cu care ANR are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului “anrjobs”  sau “www.recrutori.com”  pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. ANR nu este responsabila, in nicio masura, asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, ANR nu este responsabila asupra continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.

Notificari

Orice notificare catre Asociatia Nationala a Recrutorilor trebuie trimisa in scris, prin e-mail, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

 

11. Legea aplicabila si jurisdictie

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

 

Va multumim,

Asociatia Nationala a Recrutorilor