EXPERT CV

In urma mai multor sugestii am decis sa ii sprijinim pe cei care doresc sa isi construiasca o cariera intr-un mod profesional. Ca si specialisti in evaluare de CV-uri intelegem foarte bine cat de importanta este prima impresie si anume momentul transmiterii unui CV de catre un candidat sau cat de importanta este prima intalnire „one to one”cu recrutorul. Din ce in ce tot mai multe persoane nu ajung in fata recrutorului din cauza CV-ului. Ne dorim sa oferim un pachet complet de servicii persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca sau care doresc sa isi schimbe locul de munca actual. 

Expert CV - Pentru Companii! (Click AICI)

Mai multe informatii despre serviciile oferite si modalitati de plata Intrebari frecvente.

 

Pachetul 1. Constructia CV-ului pe baza analizei background-ului

Vrei un CV profesional care sa fie citit si de catre recruiteri? Vrei ca angajatii tai sa aiba CV-uri pe care sa le utilizati in licitatii cu un avantaj de imagine crescut? Apeleaza la specialistii in domeniu! Serviciile noastre se adreseaza atat pentru pozitii de top management, middle management cat si entry level. Avantajul major al acestui serviciu este ca dupa realizarea CV-ului dumneavoastra este trimis cu acordul dumneavoastra catre companiile partenere cu Asociatia Nationala a Recrutorilor.

350RONpentru candidati cu mai
putin de 2 ani de experienta
400RONpentru candidati cu 2 pana la 5 ani de experienta 450RON
pentru candidati cu mai mult de 5 ani experienta
     

 


Pachetul 2. Realizarea profilului pe un site de joburi din Romania

CV-ul este diferit fata de un profil de candidat pe site-urile de joburi. El trebuie construit respectand un anumit sablon in care trebuie sa introducem informatiile relevante pentru recrutorii sau angajatorii care utilizeaza site-urile de joburi in campania lor de recrutare. In cazul CV-urilor pe site-urile de joburi mai trebuie tinut cont si de faptul ca ele lucreaza cu multe filtre. De aceea o atentie crescuta trebuie sa fie si pe aceste filtre in momentul cand ne propunem un obiectiv profesional.

350RON
pentru cei care nu au
achizitionat Pachetul 1
400RON
pentru cei care au
achizitionat Pachetul 1
 

Pachetul 3. Realizarea profilului pe LinkedIn sau Facebook

Aveti conturi pe retelele sociale, dar nu stiti sa le fructificati? Va amintesc ca si in acest caz CV-ul tau este diferit de profilele de pe site-urile de socializare profesionala. Aici nu doar constructia unui profil este importanta ci si alte aspecte ce tin de activitatea fiecarei persoane in parte. Activitate care poate fi un cumul de: imagini incarcate, comentarii, acces in grupuri, like-uri, etc

400RON
pentru cei care nu au
achizitionat Pachetul 1
350RON
pentru cei care au
achizitionat Pachetul 1
 

Pachetul 4. Pregatire pentru interviu

Gasirea unui job este foarte dificila. In consecinta, pentru a fi sigur ca ai cele mai bune sanse de partea ta, este esential sa fii foarte bine pregatit pentru interviurile de angajare. In faza de dinainte de interviu nu uita ca ai un avantaj foarte mare fata de alte persoane din baza de date a companiei si anume ca ai fost chemat la interviu. Incearca sa fructifici acest avantaj. Nu uita ca prima impresie este cea mai importanta. Te vom invata cateva tehnici de care trebuie sa ti cont cand mergi la interviu.

250RON/ora
pentru cei care nu au
achizitionat Pachetul 1
200RON/ora
pentru cei care au
achizitionat Pachetul 1
 

Pachetul 5. Studiul companiilor din aria de interes

In functie de obiectivul urmarit profesionistii din Asociatia Nationala a Recrutorilor vor face un studiu in randul companiilor din piata locala pentru a identifica companiile din domeniul dumneavoastra de interes. Vom alcatui o lista care va cuprinde pe langa numele companiei si o scurta descriere din punctul de vedere al persoanelor care au accesat aceasta companie in calitate de candidat, angajat sau colaborator. Va vom comunica si daca aceste companii sunt intr-un proces de recrutare sau nu.

500RON
pentru cei care nu au
achizitionat Pachetul 1
400RON
pentru cei care au
achizitionat Pachetul 1
 

Pachetul 6. Pregatire pentru targ de joburi

Te vom invata cum sa te prezinti la un targ de joburi, cu ce si in ce.Prezenta la targurile de joburi este foarte importanta dar ea trebuie facuta cu mult profesionalism si cu multa atentie la fiecare detaliu. Este diferit fata de momentul in care esti chemat la un interviu cand atunci ai avut un CV studiat si recrutorul are un ceva in minte despre tine si evident isi poate forma un set de intrebari. La targurile de joburi prima data te prezinti tu – fizic si mai apoi inmanezi CV-ul. Prima impresie si in acest caz conteaza enorm de mult.

350RON
pentru cei care nu au
achizitionat Pachetul 1
300RON
pentru cei care au
achizitionat Pachetul 1
 

Pachetul 7. Initiere in cautarea unui loc de munca pe internet

Te vom invata cateva tehnici de cautare a unui loc de munca cu ajutorul internetului fara a folosi site-urile de joburi sau retelele profesionale. Iti vom arat si noi strategii de atragere a angajatorilor asupra profilului tau.

250RON/ora
pentru cei care nu au
achizitionat Pachetul 1
200RON/ora
pentru cei care au
achizitionat Pachetul 1
 

 

Pachetul 8. Intermediere in gasirea unui loc de munca

Acest punct inseamna contactarea companiilor din aria dvs. de interes si transmiterea catre acestea a CV-ului dumneavoastra impreuna cu propunerea de a avea o intrevedere cu acestea. Aceasta propunere va ajunge in departamentele de resurse umane si va reprezenta o recomandare venita din partea Asociatiei Nationale a Recrutorilor.

Pentru a intelege mai bine acest pas putem sa va transmitem contractul de intermediere.

400RON
400 RON la semnarea contractului de intermediere
   

 

 

Intrebari frecvente

Care sunt etapele de lucru pentru constructia CV-ului pe baza analizei background-ului?

- Achizitionati online pachetul in care va incadrati;

- Transmiteti un CV (in limba romana) impreuna cu o descriere detaliata despre activitatea dumneavoastra avuta pana in prezent la adresa de e-mail: marius@recrutori.com;

- In maxim 24 de ore veti primi o lista de intrebari la care dumneavoastra va trebui sa raspundeti. Lista de intrebari este personalizata pentru fiecare candidat in parte;

- Constructia CV-ului in limba romana de catre expertii Asociatiei Nationale a Recrutorilor si transmiterea lui pe e-mail;

- CV-ul dumneavoastra este trimis cu acordul dumneavoastra catre companiile partenere cu Asociatia Nationala a Recrutorilor.

Pentru redactarea CV-ului in limba engleza sau alta limba se percepe un comision echivalent cu costul serviciilor de traduceri.

 

Pentru Companii

Furnizam servicii complete de consultanta in cariera pentru angajatii dumneavoastra. Realizam constructia de CV-uri pentru angajatii dumneavoastra pe care mai apoi compania sa le utilizeze in licitatii cu un avantaj de imagine crescut. CV-urile construite pot reprezenta si o uniformizare a profilelor intr-un anumit format in interiorul companiei dumneavostra. Acest serviciu oferit de A.N.R. poate sa fie utilizat - integrat si in politica companiei dumneavoastra de “Compensare si Beneficii”.

Asociatia Nationala a Recrutorilor ofera si servicii complete de OUTPLACEMENT adresate angajatilor aflati in procesul de restructurare. Consultantii ANR asista cu profesionalism persoanele afectate de concediere.

Serviciile oferite de consilierii ANR prin serviciul de OUTPLACEMENT:

- consiliere de grup;

- consiliere individuala;

- pregatirea CV-ului, realizarea profilului pe 2 site-uri de joburi din Romania, pregatirea scrisorii de intentie – pentru fiecare persoana in parte;

- sprijin general pentru toti cei implicati in program pe o perioada de minim 4 luni;

- CV-ul impreuna cu recomandarile realizate in urma serviciului de outplacement este trimis cu acordul persoanei catre companiile partenere cu Asociatia Nationala a Recrutorilor.

De ce noi?

1. Pentru ca utilizam expertiza si resursele unui numar mare de consilieri in cariera intr-un grup virtual modelat pe conceptul de HR Clouding, ceea ce ne creeaza atat premisele, cat si posibilitatile ca, impreuna, sa putem asigura rezultatele asteptate de dumneavoastra;

2. Pentru ca suntem pragmatici si realisti. Stim ce putem si ce nu. Suntem onesti. Cu angajatorii, cu persoanele, suntem onesti cu noi. Stim dificultatile din piata, le confruntam in fiecare zi.

 Ce beneficii va aduce proiectul?

- Calitate (avem expertiza, acces in bazine tinta si, in special, entuziasmul lui "to do");

- Termene (suntem raspanditi pe teritoriul Romaniei, ne sprijinim si ne completam reciproc, unde nu reusesc unii vor reusi, cu siguranta, altii);

- Costuri mai mici cu consultanta in cariera (nu avem costuri fixe, administrative sau adiacente si nici marje minime de profit).

In masura in care propunerea noastra v-a suscitat interesul, va stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare si asteptam un raspuns din partea dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile noastre, va rugam sa ne contactati la: marius@recrutori.com.